Ero sivun ”Zebex CT131” versioiden välillä

Helsinki Hacklabin wikistä
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Rivi 6: Rivi 6:
 
5 - TxD, data ulos 9600bps
 
5 - TxD, data ulos 9600bps
 
7 - GND
 
7 - GND
 +
 +
<gallery>
 +
Tiedosto:Esimerkki.jpg|Kuvateksti1
 +
Tiedosto:Esimerkki.jpg|Kuvateksti2
 +
</gallery>
  
 
Modulissa on myös USB HID/COM.
 
Modulissa on myös USB HID/COM.

Versio 12. elokuuta 2018 kello 13.32

Läbillä on kasa lahjoituksena saatuja Zebex CT-131 viivakoodimoduleita. Tässä nopeat muistiinpanot, miten niitä voi käyttää.

Modulissa on 12pin FFC-liitin, jonka kaikki signaalit löytyvät myös testipädeinä. Testipädeihin voi juotella piuhat, minimaalinen setup on: 1 - VDD (3.1-5.25V) 3 - Trigger, active low 5 - TxD, data ulos 9600bps 7 - GND

Modulissa on myös USB HID/COM.

Viivakoodi luetaan vetämällä trigger alas, jolloin LEDit valaisevat kohdealueen. LED-valaistus sammuu, kun koodi on luettu.

Moduli konfiguroidaan samoin kuin useimmat tämän tyyppiset lukijat - viivakoodeilla. Ensin luetaan 'Start of Configuration'-merkki, sitten konfigurointeja ja sen jälkeen 'End of Configuration'. Koodit löytyvät linkitetystä Dropbox-kansiosta ProgramminGuidesta. Jokaisella sivulla on yläreunassa SoC ja lopussa EoC-merkit. Lukeminen onnistuu helpoiten peittämällä ylhäältä/alhaalta koodit, joita ei halua lukea ja siirtämällä lukemisen kohdekoodille.

Auto Scan/Auto Trigger Mode/Auto Detect Mode mahdollistaa lukemisen ilman trigger-signaalia. Huomaa, että moduli ei normaalisti lähetä kahta kertaa samaa koodia ennen viivettä (Same Code Delay).

Dokkareita ja kuvia