Slack

Helsinki Hacklabin wiki
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Sisällysluettelo

Suomeksi

Slack on Helsinki Hacklabin tärkein kommunikointiväline. Slack on tiimiviestintäväline, pikaviestin, yhdistyksen jäsenten oma keskustelualue ja jäsenten välisten yksityisviestien paikka. Vain osa kaikesta keskustelustamme näkyy ulospäin IRC:n puolelle.

Slackiin pääsee kaikkialla weppi-interfacen kautta ja omalle koneellesi hyvin todennäköisesti löytyy myös natiivi client-ohjelma.

Päästäksesi Helsinki Hacklabin Slackiin, sinun on liityttävä ensin yhdistyksen jäseneksi. Uusi jäsenille lähetetään sähköpostitse liittymisohjeet hakemuksen hyväksymisen yhteydessä.

Tärkeimmät kanavat

  • Yleinen
  • helsinki_hacklab_fi sillattu IRCciin ja Telegrammiin vastaaville kanaville
  • hacklab_fi (Sillattu IRCciin)

Muita kanavia

  • feed_me - Pysy perillä somesta seuraamalla vain yhtä kanavaa. Tänne tulevat Suomen hacklabien uudet blogimerkinnnät, Helsingin uusimmat Flickr-albumit, Discourse-viestiketjut, Twitter-maininnat ja hacklab-aiheisia uutisia Suomesta.

Kanaville päästäksesi klikkaa CHANNELS -otsikkoa (ei sitä plussalogoa) ja saat käsiisi listan olemassaolevista kanavista.

Tärkeimmät botit

Meillä on käytössä myös TODOBot, mikäli havaitset että "tarttis tehrä jotain" niin katso ensin "/todo list":llä onko se jo listassa, jos ei niin lisää listaan. Todo-listat on kanavakohtaisia.

English

We're using Slack for communication between members, there's a web interface and native clients to most platforms. Feel free to use english on the channels even if channel names and often the discussion is in Finnish, people will switch the language.

TODOBot is available, if you see that something needs to be done add a TODO (maybe ask others on the channel if one of the existing Finnish language todos is the same thing).

Major channels

  • Yleinen aka "general", everyone is here.
  • helsinki_hacklab_fi bridged to corresponding channels in IRC and Telegram
  • hacklab_fi bridged to IRC

Other channels

  • feed_me - Keep pace with social media by just following one channel. New blog posts by hacklabs in Finland, latest Flickr albums by Helsinki, Discourse threads, Twitter mentions and news watch about hacklabs in Finnish media.

To join the channels, click on the heading CHANNELS (not the plus sign) and you'll see list of all existing channels.