Difference between revisions of "Seinänäyttö"

From Helsinki Hacklabin wiki
Jump to: navigation, search
Line 14: Line 14:
  
 
Anacron lahjoitti seuran käyttöön turhaksi menneen laadukkaan 40 tuuman näyttöpaneelin. Päätettimme asentaa sen oleskelutilan seinälle
 
Anacron lahjoitti seuran käyttöön turhaksi menneen laadukkaan 40 tuuman näyttöpaneelin. Päätettimme asentaa sen oleskelutilan seinälle
hyödyttömän ilmoitustaulun tilalle. Säästää seuran videotykkiä. Messmer huolehti logistiikasta. Harald rakensi räkin joka ujutettiin seinälle Suovulan avustuksella (painoi noin tonnin) Kun homma oli tehty todettiin että näyttö on liian alhaalla joten räkki pyöräytettiin 180 astetta ympäri(onneksi ruuvit sopi)ja töllö kohosi 50cm. Lisättiin vielä seinälle alakiinnittimet jotta komeus ei luiskahtaisi allaistujan niskaan ja a'vot hyvä tuli . Jos luoja ja Anacron suo saataneen LABille toinen mokoma.
+
hyödyttömän ilmoitustaulun tilalle. Näyttö säästää seuran videotykin lamppua. Messmer huolehti logistiikasta. Harald rakensi räkin joka ujutettiin seinälle Suovulan avustuksella (painoi noin tonnin) Kun homma oli tehty todettiin että näyttö on liian alhaalla joten räkki pyöräytettiin 180 astetta ympäri(onneksi ruuvit sopi)ja töllö kohosi 50cm. Lisättiin vielä seinälle alakiinnittimet jotta komeus ei luiskahtaisi allaistujan niskaan ja a'vot hyvä tuli . Jos luoja ja Anacron suo saataneen LABille toinen mokoma.
  
  

Revision as of 21:19, 27 November 2012

Seinänäyttö

Planar lampSeinänäyttö

Tyyppi: valaisu,kierrätys
Tekijät: Anacron, Harald, Suovula, Messmer
Aloitettu: 2012
Tila: Ready


Anacron lahjoitti seuran käyttöön turhaksi menneen laadukkaan 40 tuuman näyttöpaneelin. Päätettimme asentaa sen oleskelutilan seinälle hyödyttömän ilmoitustaulun tilalle. Näyttö säästää seuran videotykin lamppua. Messmer huolehti logistiikasta. Harald rakensi räkin joka ujutettiin seinälle Suovulan avustuksella (painoi noin tonnin) Kun homma oli tehty todettiin että näyttö on liian alhaalla joten räkki pyöräytettiin 180 astetta ympäri(onneksi ruuvit sopi)ja töllö kohosi 50cm. Lisättiin vielä seinälle alakiinnittimet jotta komeus ei luiskahtaisi allaistujan niskaan ja a'vot hyvä tuli . Jos luoja ja Anacron suo saataneen LABille toinen mokoma.


Kirjoitusalusta http://www.kirjoitusalusta.fi/planarlight